Injektor na marinádu 30ml Churrasco Tramontina
Kód: 26462/100Súvisiaci tovar
Doplnková sonda pre bezdrôtový teplomer na mäso MeatStick MiniX Vám umožní merať teplotu naraz vo viacerých kusoch mäsa pri...
Ihlový kuchynský teplomer ThermoPro TP-622 bude vašim skvelým spoločníkom pri príprave jedál. Môžete s ním presne kontrolovať...
Pripravte dokonalo upečené jedlá vďaka bezdrôtovému grilovaciemu a kuchynskému teplomeru MEATER. Použitie je naozaj jednoduché...
Bezdrôtový teplomer je presne to, čo potrebujete pri BBQ, grilovaní, varení, údení, pečení alebo sous-vide. Bezdrôtový teplomer...
Držiak teplotnej sondy pre teplomery na grilovanie vhodný pre použitie v akomkoľvek grile.
Bezdrôtový digitálny teplomer Bluetooth 5.0 na meranie teploty má dve sondy a dosah až 150 m. Teplomer ThermoPro je navrhnutý...
Bezdrôtový teplomer s jednou sondou dokáže sledovať teplotu vnútri grilovaného pokrmu do vzdialenosti až 30 metrov. Teplomer...
S pomocou bezdrôtového teplomera TP-902 môžete presne nastavovať a kontrolovať teplotu pripravovaných jedál. Balenie obsahuje...
Podrobný popis
Jednoduchá aplikácia marinády priamo do mäsa vďaka vstrekovaču
Injektor (vstrekovač) zo série Churrasco Tramontina vám umožní pridávať marinádu priamo do mäsa. Dosiahnete tak výraznejšiu chuť pripravovaných jedál. Objem si viete vďaka zvýraznenej ryske ľahko kontrolovať. Je to neoceniteľný pomocník každého kuchára a griljmastra.
Technické parametre a vlastnosti
- Rozmery: 21,6 x 7 x 3,4 cm
- Použitý materiál: akryl/polypropylén/nerezová oceľ
- Celkový objem: 30 ml
Dodatočné parametre
Kategória: | Grilovacie náradie |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Brazílska spoločnosť so 110 ročnou tradíciou vyrábajúca a dodávajúca široký sortiment produktov určených pre domácnosti. Objavte ponuku kvalitných kuchynských doplnkov, grilovacieho náradia, nožov a príborov. Viaceré modelové rady určené pre domácnosti aj profesionálov zabezpečia, že si užijete varenie, pečenie alebo grilovanie na úplne novej úrovni.